Over Veen Electronika

Over Ons

Veen elektronika wordt gerund door André Velgersdijk.  

In 1996 (ruim 25 jaar geleden) werd het bedrijf gestart door Peter Veen (naamgever van het bedrijf) en Leo Voorsluis.

Peter en André hebben vanaf 2014 vele jaren prima samengewerkt. Peter heeft echter aangegeven met zijn carrière een andere richting op te willen gaan. Sinds 1 januari 2023 is André de enige eigenaar. Vanwege de naamsbekendheid blijft het bedrijf onder oude naam opereren.

Nu zwaait André dus alleen de scepter en wordt hierbij enthousiast ondersteund door zijn zoons Kelvin en Brian, die allebei hun eigen kwaliteiten hebben.

André is sinds 1989 actief in de huishoudelijke elektronica, met name in het  kijk -en luister-segment. Hij heeft dus veel ervaring met de apparatuur die u bij ons in de winkel kunt laten demonstreren en aankopen.

Installatie van uw TV en/of soundsysteem, alsmede de koppeling met uw internet/TV-provider (voor velen te ingewikkeld) is geen probleem voor de heren.

Wilt u de TV aan de muur, verzonken in een kast, ingepast in een wandmeubel? Het kan allemaal door ons worden gerealiseerd. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte en na goedkeuring gaan we aan de slag om het naar uw wensen te installeren. In de pagina “op maat” vindt u een aantal foto’s van reeds uitgevoerd werk.

Bij Veen elektronika staat service en klantgerichtheid voorop.

Wat betekent Veen Elektronika voor u als klant

Onze merken

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum
eu fugiat nulla pariatur.

Wat klanten zeggen